Semmelwrap

1. Gör en helt vanlig vetedeg. (Recept hittar du här) Precis som när du bakar vanliga bullar.

2. När degen har jäst och är redo kavlar du ut den ordentligt och gör den rund.

3. Grädda degen en kort stund på låg värme. Cirka 3-5 minuter beroende på vad du har för ugn. Brödet måste gå att rulla och vika utan att det spricker.

4. Blanda lite vatten i mandelmassan så att den blir lös. Ta tre matskedar mandelmassa som du spritsar brödplattan med. Fyll på med grädde som du sötat med florsocker.

5. Avsluta med att vika ihop ditt verk och njut.

Allmänt | |

Om mig

Hej och välkommen till foodtemptation! Ska du göra frukost, lunch, middag, efterrätt eller vill du bara ha något gott snack? Vad du än är sugen på så finns nya recept och inspiration hos oss varje dag! /Thea & Sophia

Till bloggens startsida

Kategori

Arkiv